Simian.

DESPRE CERNETI

Ce am sa scriu eu ,nu este nici o stire sau ceva ce s-a intamplat in comuna Simian.....este pura realitate ce se intampla in satele din aceasta comuna...sau mai bine zis ce nu se intampla.

Da,Simian este foarte frumoasa ca,comuna,insa restul satelor? Mai bine spus,satul Cerneti,cand va fi scos la lumina,in sensul de al aranja si al face asa cum trebuie,ca un sat ce se afla la doar 5 km de oras?Stiti cum ar trebui sa fie acest sat?Cel putin pe jumatate de aranjat de cum este comuna Simian sau poate si mai.Si stiti de ce?Pentru ca aici sunt oameni extraordinari,care sunt convinsa ca merita ceva mai bun,Dar cine fratilor sa faca? Eu?Nu am cum ca am uitat sa ma prezint ca,candidat la primarie....asa ca acum tragem.Tragem ,ca nu ne baga nimeni in seama....Acum,eu ma refer la toti care sunt politicieni si au puterea sa faca ceva pentru acest sat.In sfarsit ,am ajuns si in 2011,dar tot fara asfalt in sat...frumos;dar ce vrem asfalt cand o putem asculta pe Mirela Petreanu de nedee pe 8 septembrie(ca doar nu este nici o problema,sunt bani-din cei care ar putea fi investiti in asfaltarea drumurilor)Ehe,trebuie sa mai treaca mult ca sa reusim sa facem ceva.Ce este rau ca pana atunci,avem de furca ,cu praful care ne intra in case,caci de....ca si toti stam la strada(daca se poate numi asa).A.....era sa uit ,nici cu stalpii de lumina nu stam prea bine;din cand in cand ne mai trezim cu cate o palma dupa ceafa....asta asa ca sa iesim la lumina!Dar hai ca va las de moment sa disfrutati de frumusetiile Mehedintiului,pentru ca este intradevar frumos.Cum se zice "D-ai Cezarului,ce -i al Cezarului!"Numai bine la toata lumea.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SimianPagina in care spui si gasesti totul despre Simian

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

DESPRE CERNETI

Ce am sa scriu eu ,nu este nici o stire sau ceva ce s-a intamplat in comuna Simian.....este pura... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Simian - Mehedinti!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Simian - Mehedinti!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Simian - MehedintiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Simian - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
SimianIntra acum!

Poze din Simian

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Realitatea

Buni de gura sintem toti la mincat seminte si birfit la colt de ulita sint toti bunii....Realitatea este alta...Lumea este rea alearga dupa o functie de consilier dau votul pentru o sticla de ulei o burta de mici si o muzica buna se minte mult se injura mult...se manipuleaza foarte mult...gen scandalul voturilor genti mai precis la alegerile ca primar...rusine...Dar mai rusine este pentru noii cei care punem urechea la tot ce se spune birfete fiinca realitatile sint altele...Acuma inceput Simianul sa aiba alta forma alta panorama...Dar oamenii tot aceiasi sint..Un EX...Fosta primarie acum este un parc superb atit de mult incit stau mamicile copii pe bancute norocul este cu tiganca care este platita la social ca intretine parcul ..Felicitarii ei... In colt la acest parc seara se aduna barbatii care mai e care unul mai bun de munca decit altul mai o punga se seminte mai o bere mai o birfa sa treaca seara in fata este noul Sant dind beton facut de primaria Simian care acesta este jumatate plin cu balast adus de pe deal de apa nici unul din acei barbatii sau vecini nu au intiativa ...Lopata.... adica sa se apuce toti cei care de birfa sint bunii sa curete canalul....Bravo domnilor de birfa ca x din candidat nu este buna ca nu va face nimin... etc etc... Dar dumneavoastra de ce nu faceti canalul inainte de a birfii?